Over

Tags , ,

Creatief/Technish DTP • Vormgeving • CTP • Prepress • Webdesign • Webdevelopment • Beschikbaar ♫ Muzikaal • Bassist
Nijmegen Area, Netherlands | Printing
Samenvatting

Creatief DTP'er met meer dan 10 jaar ervaring in de grafische industrie. In mijn werk als DTP'er heb ik naast mijn DTP werk ook vele verschillende folders, brochures en huisstijlen ontworpen en ontwikkeld. Kennis van onder andere Indesign, Illustrator en Photoshop en CTP is voor mij ook bekend terrein. Ben een planmatige, stressbestendige werker die zowel goed zelfstandig als in een team kan werken.

Naast mijn werk als DTP'er heb ik veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en ontwerpen van websites, hierdoor heb ik kennis van WordPress, HTML en CSS.

Verder heb ik een grote muzikale interesse, speel basgitaar in een coverband, hierbij spelen we pop/rock/funk covers. Bij deze band kan ik ook mijn creativiteit volledig benutten.

Ervaring
Creatief / Technish DTP'er, Vormgeving, Prepress, CTP (2013 - Huidig)
GVO Drukkers en Vormgevers

Verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van het drukwerk richting de drukkerij. DTP en vormgeving van drukwerk van diverse klanten, zowel in samenspraak met de klant als in overleg met de drukwerkvertegenwoordiger. Technische controle proefschriften. Opmaak en ontwerp diverse tijdschriften.

Creatief / Technish DTP'er, Vormgeving, Prepress, CTP (2001 - 2013)
Advadi Drukkerij

Verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van het drukwerk richting de drukkerij. DTP en vormgeving van drukwerk van diverse klanten, zowel in samenspraak met de klant als in overleg met de drukwerkvertegenwoordiger. Ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van de bedrijfswebsite.

Stagiair / Vormgever (2001 - 2002)
Larix Technology

Vormgeving flyers drukwerk / onderhoud bedrijfswebsite

Stagiair (2000 - 2001)
Advadi Drukkerij

Diverse werkzaamheden gedaan in de productie in de drukkerij. Instapelen papier bij de drukpersen, meegelopen met de drukkers, boren en vergaren van drukwerk, drukwerk voorzien van wire-o binding.
Daarnaast ook nog DTP werkzaamheden gedaan voor een jubileum magzine van de drukkerij.

Vaardigheden en deskundigheid

Graphic Design, Desktop Publishing, Web Design, InDesign, Illustrator, Photoshop, Adobe Creative Suite, Adobe Acrobat, HTML 5, CSS3, Wordpress, QuarkXPress, Microsoft Office, Mac OS X, Enfocus Pitstop, Bass Guitar, Music, Layout, Logo Design, Trueflow, Preps, Flatworker, CMS, Pre-press

Talen
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
Onderwijs / Algemeen onderwijs
ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten (2006 - 2007)
, Vooropleiding
Grafisch Lyceum Utrecht (1999 - 2002)
DTP'er, Grafisch Intermediair / DTP
Het Rhedens Lyceum (1994 - 1999)
,
Aanbevelingen
Pieter has always been able to answer my technical design questions when they went beyond my capabilities.

Ervaring als bassist
The Green Room (2007 – Huidig)
Coverband
Rain Dogs (2012 – 2012)
Coverband / Eigen werk
Silbury (2010 – 2012)
Eigen werk
Lydocain (2006 – 2010)
Eigen werk